Social 19 Mai 2014 10:39
Politistii fac, luni, perchezitii in Bucuresti, la doua persoane, sot si sotie, suspectate de evaziune fiscala cu bauturi alcoolice.

Politistii Serviciului pentru Investigarea Fraudelor au descins, luni dimineata, la doua apartamente din cartierul Cotroceni din capitala, unul dintre acestea fiind locuit de sotii Ionut si Mihaela Vesfrid, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate anchetei.

Cei doi sunt suspectati ca, in perioada 2010-2012, ar fi vandut alcool catre marile cluburi si ar fi facut o evaziune fiscala evaluata la aproximativ un milion de euro.

Numele sotilor Vesfrid a aparut si in dosarul fraudelor bancare de peste 80 de milioane de euro, in care sunt suspectati oamenii de afaceri Marius Locic si Ioan Crestin. Si numele lui Catalin Voicu a aparut in dosarul fraudelor bancare, anchetatorii sustinand ca o parte din bani ar fi fost folositi de omul de afaceri Marius Locic pentru a-l mitui pe fostul senator.

In dosarul fraudelor bancare au fost trimisi in judecata, in 2013, 56 de persoane, printre care omul de afaceri Marius Locic, fratii Vasile si Ioan Crestin si mai multi directori de sucursale bancare. Sotii Ionut si Mihaela Vesfrid nu sunt printre cele 56 de persoane trimise in judecata in acest dosar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.