Social 18 Mai 2014 14:36
Elena Udrea a alergat, duminica dimineata, la cursa populara, de 2,9 kilometri, din cadrul Semimaratonului International de la Bucuresti, dupa competitie declarand ca nu a fost cea mai usoara alergare din viata sa, dar a reusit sa ajunga printre primii.

“A fost frumos, indemn pe toti romanii sa faca miscare”, a spus Udrea, la final, aratand ca a participat la acest semimaraton alaturi de alergatori profesionisti si faptul ca a terminat printre primii arata determinare si ca isi doreste sa castige.

Udrea a purtat un tricou inscriptionat cu insemnele Partidului Miscarea Populara, partaloni de sport de culoare verde si a avut numarul 254 de concurs.

Ea a explicat ziaristilor ca s-a pregatit pentru aceasta cursa, aratand ca a facut acest traseu si sambata.

“De regula alerg la sala, dar este cu totul altceva. Cei care alearga la sala si folosesc banda sa vina sa incerce alergatul in jurul Casei Poporului. Aseara am venit si am alergat cu Ruxandra Dragomir, colega noastra fosta campioana tenismena care a dat o tura cu mine si am vazut dificultatile traseului. Pare usor, dar alergatul in panta este greu. Asa ca azi dimineata stiam la ce sa ma astept, am venit pregatita pentru aceasta cursa. Desi nu a fost cea mai usoara alergare din viata mea, am reusit sa terminam printre primii”, a spus Udrea.

Ea s-a referit si la faptul ca, desi premierul Victor Ponta confirmase la un moment dat participarea la semimaraton, acesta nu a venit.

"S-a speriat. Inteleg ca i facuse o proba din asta mica, ceva de alergat la 250 metri, o suta de metri", a spus Udrea.

Alaturi de Udrea au alergat Ruxandra Dragomir si alti membri ai PMP.

Dupa cursa, Udrea s-a fotografiat cu simpatizanti si a dat autografe pe tricouri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.