Social 18 Mai 2014 14:18
Cei doi inspectori din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) prinsi in flagrant in timp ce primeau 1.000 de euro pentru a nu-l amenda pe administratorul unei firme vor fi cercetati sub control judiciar.

Masura preventiva a fost decisa de Tribunalul Capitalei, dupa ce procurorii au propus arestarea celor doi.

Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Surse din Politie au declarat, pentru MEDIAFAX, ca inspectorii au facut, in 11 martie, un control la o firma din Sectorul 3. In urma constatarii mai multor nereguli, inspectorii ar fi trebuit sa aplice o amenda cuprinsa intre 50.000 si 100.000 de lei. Cei doi i-au cerut administratorului firmei 1.000 de euro, pentru a trece cu vederea neregulile constatate.

Administratorul firmei a anuntat insa oamenii legii, iar vineri a fost organizata o actiune flagranta, la care angajatii ANRE au fost prinsi de politistii bucuresteni in timp ce primeau mita.

Inspectorii, care au atributii de constatare si sanctionare a contraventiilor, au fost retinuti de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.