Social 16 Mai 2014 12:29
Numarul localitatilor afectate de inundatii in judetul Valcea a crescut, de joi pana vineri, la fel si numarul persoanelor ramase izolate.

Potrivit ultimului bilant dat publicitatii de Prefectura Valcea, de joi pana vineri, numarul localitatilor afectate de inundatii a crescut de la 47 la 49, iar numarul persoanelor ramase izolate in urma calamitatilor a crescut si el. Astfel, daca joi erau izolate 195 de persoane din doua localitati, vineri sunt izolati 215 oameni in trei localitati, informeaza MEDIAFAX.

Un numar de 150 dintre acestia sunt izolati in satul Dosu Raului din comuna Nicolae Balcescu, alti 45 se afla in satul Gageni din comuna Ladesti, iar in ultimele ore au ramas izolate 20 de persoane in satul Cioboti din comuna Olanu.

Apele au intrat in 170 de gospodarii, sapte locuinte, 68 de beciuri, 248 anexe gospodaresti si au inundat 1.593 de hectare de terenuri.

Vineri dimineata, in judetul Valcea sunt afectate 19 poduri si podete, 16 drumuri judetene, cinci drumuri comunale, un drum de interes local, o cale ferata si doua retele electrice.

Sute de angajati ai mai multor institutii au actionat pentru limitarea efectelor inundatiilor in localitatile afectate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.