Social 14 Mai 2014 10:44
Un tanar in varsta de 23 de ani, din localitatea vasluiana Micesti, a murit, marti seara, strivit sub tractorul pe care-l conducea pe un drum judetean.

Potrivit primelor informatii oferite de politistii vasluieni, accidentul a avut loc in dreptul localitatii Micesti, de pe drumul judetean Barlad - Gherghesti, in momentul in care tanarul de 23 ani a franat pe sosea, cu intentia de a intoarce in loc tractorul pe care-l conducea.

In urma manevrei imprudente a soferului, tractorul fara cabina s-a rasturnat pe drum, prinzandu-l pe acesta sub vehicul. Doi localnici care au vazut accidentul au intervenit imediat si l-au scos pe tanar de sub cabina, totodata fiind solicitata si o ambulanta.

"Echipajul medical ajuns la fata locului nu l-a mai putut salva pe conducatorul tractorului, acesta suferind leziuni grave care i-au provocat decesul. Politisti din cadrul Biroului Rutier Barlad fac cercetari la fata locului pentru a stabili conditiile in care a avut loc accidentul", a declarat, pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Organele de ancheta vor trebui sa stabileasca daca soferul tractorului era angajat la vreo firma si daca accidentul s-a produs in timpul programului de lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.