Social 11 Mai 2014 20:00
Afla cum va fi starea vremii luni si marti.

Luni

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse si descarcari electrice pe arii extinse in jumatatea de nord a tarii, in zonele de deal si de munte si pe spatii restranse, mai ales seara si noaptea si in celelalte regiuni. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si va cadea grindina. Local vantul va avea intensificari mai ales pe parcursul zilei. Temperaturile maxime, mai scazute decat in intervalul precedent in vest, nord si centru, vor avea valori de la 14 grade in Maramures si in estul Transilvaniei pana la 27 de grade in Muntenia, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 14 grade.

Marti

Ziua cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in sud-vestul tarii, la deal si la munte si doar izolat in restul teritoriului. Seara si noaptea instabilitatea atmosferica se va accentua, iar fenomenele specifice acesteia isi vor face aparitia in majoritatea regiunilor. In Banat, Oltenia, precum si in zona Carpatilor Meridionali pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Izolat va cadea grindina. Temperaturile maxime, in scadere in partea de sud-est, vor fi cuprinse intre 17 grade pe litoral si 24 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 6 si 14 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.