Social 10 Mai 2014 16:00
O femeie de 45 de ani, din Craiova, a fost gasita moarta, vineri dupa-amiaza, in locuinta sa din cartierul Craiovita Noua, craioveanca fiind ucisa cu mai multe lovituri de cutit, la ora actuala procurorii avand deja un cerc de suspecti.

Florentina Barbarasa, in varsta de 45 de ani, a fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit, chiar in apartamentul in care locuia impreuna cu sotul sau de 47 de ani si baiatul de 21 de ani.

Crima a fost descoperita dupa ce fratele femeii a gasit masina familiei abandonata pe malul Jiului si a sunat la 112. Cand au intrat in apartament, oamenii legii au gasit-o pe Florentina Barbarasa moarta.

“Din primele cercetari, se pare ca femeia a avut parte de o moarte violenta, fiind ucisa cu mai multe lovituri de cutit. Se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiuinii de omor calificat. Se fac cercetari pentru identificarea autorului, fiind deja stabilit un cerc de suspecti” a declarat Magda Badescu, purtator de cuvant Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, citat de MEDIAFAX.

Sotul femeiii a fost gasit la mama acestuia, iar anchetatorii nu au reusit inca sa dea de urma fiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.