Social 10 Mai 2014 15:45
Conducerea Spitalului Municipal Dej va declansa o ancheta interna dupa ce un pacient in varsta de 67 de ani s-a aruncat de la etaj,

Directorul medical al Spitalului Municipal Dej, Antoanela Nicoara, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX ca pacientul suferea de o boala la plamani si se afla in stadiul IV, cel mai grav.

„Vom declansa, luni, o ancheta interna la spital dupa ce un pacient care era internat la Sectia de Terapie Intensiva s-a aruncat de la etajul al cincilea si a decedat. Era un barbat in varsta de 67 de ani dintr-un sat de langa Dej, care fusese internat cu o zi inainte la Sectia de Pneumologie, dupa care a fost transferat la Terapie Intensiva. Suferea de BPOC, o boala la plamani, in stadiul IV, cel mai grav. In noaptea de vineri spre sambata, s-a aruncat de la etajul cinci, o asistenta a incercat sa il opreasca, dar nu a reusit, ramanand cu pijamaua barbatului in mana”, a spus Nicoara, citat de MEDIAFAX.

Potrivit acesteia, barbatul intrase si in coma si de aceea fusese mutat la Terapie Intensiva, dar fusese stabilizat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.