Social 10 Mai 2014 10:45
O persoana in varsta a fost ranita, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi in urma unei explozii care a avut loc in comuna Izvoru Crisului.

Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca cele doua persoane au fost prinse sub daramaturile casei in care locuiau.

"S-a produs o explozie la o casa de locuit din Izvoru Crisului, doua victime fiind ranite si prinse sub daramaturi. ISU Cluj a intervenit cu o autospeciala de descarcerare si doua ambulante SMURD. Cercetam care sunt cauzele ce au dus la producerea exploziei", a spus Biris, citat de MEDIAFAX.

Primarul comunei Izvoru Crisului, Antal Ioan, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca mai multe case ale vecinilor au fost afectate de suflul exploziei.

"Eu locuiesc la 500 de case de casa unde a avut loc explozia si am auzit bubuitul. Si casele din vecini au fost afectate de explozie, au geamurile sparte si acoperisurile distruse. Nu cred ca explozia a avut drept cauza o acumulare de gaz, pentru ca noi nu avem retea de gaz in comuna. Un batran care este proprietarul casei a fost ranit, iar sotia sa este cautata sub daramaturi. In casa locuiau si tineri, inca patru persoane, dar acestea nu au patit nimic”, a spus Antal.

Acesta crede ca explozia a pornit de la un tub de oxigen folosit de proprietarul casei pentru a-l ajuta sa respire intrucat sufera de o boala la plamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.