Social 9 Mai 2014 17:53
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Vremea va fi in general instabila. In jumatatea estica a tarii, precum si in zona de munte, cerul va avea innorari si pe arii relativ extinse vor fi averse si descarcari electrice, iar izolat cantitatile de apa vor mai depasi 15 l/mp. In restul tarii, innorarile vor fi temporare, iar manifestarile instabilitatii atmosferice vor fi pe spatii mai restranse. Izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va prezenta unele intensificari la munte, dar trecator si in restul tarii, mai ales in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade pe litoral si 26 de grade in Crisana, Banat si vestul Olteniei.

In Capitala, cerul va avea innorari si se vor semnala averse, posibil insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Dimineata, 10-12 grade. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade.

  • Duminica
Vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil si doar izolat va mai ploua slab in sudul tarii si in zona de munte. Temperaturile maxime trec de 20 de grade in aproape toata tara si ajung la 28 de grade la Timisoara.

Vremea va fi in general frumoasa si calda si in Bucuresti. Dimineata, in jur de 10 grade. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei, cand vor fi conditii ca trecator sa ploua slab.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.