Social 9 Mai 2014 12:08
Barbatul care si-a injunghiar mortal, joi, concubina si pe cele doua fiice, in varsta de sapte si opt ani, a incercat sa se sinucida si este in stare critica.

Potrivit asistentului sef de la Serviciul Judetean de Ambulanta Buzau, Rodica Corneci, barbatul se afla in stare critica avand o plaga injunghiata in torace, cel mai probabil la un plaman, si a fost transferat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucuresti, informeaza MEDIAFAX.

Conform sursei citate, barbatul se afla in stare grava si nu se poate aprecia in acest moment daca va supravietui, desi initial s-a crezut ca ranile pe care si le-a provocat dupa comiterea crimelor sunt superficiale.

Intre timp, anchetatorii au stabilit ca, joi la pranz, dupa ce a aflat ca urmeaza sa mearga din nou la inchisoare pentru o infractiune comisa in trecut in afara tarii, Florin Aurel Marcu si-a injunghiat cu un cutit concubina si pe cele doua fete, in varsta de sapte si opt ani, ranindu-le extrem de grav.

Potrivit vecinilor, omul mai fusese la inchisoare, iar acum urma sa ispaseasca o parte din pedeapsa pentru un viol comis in strainatate, pe numele sau fiind emis un mandat european de arestare.

Ulterior, cele doua fete injunghiate au fost preluate de o masina a Politiei si duse la Spitalul Municipal din Ramnicu Sarat, in timp ce femeia a fost transportata la acelasi spital de o masina a Ambulantei.

Conform unor surse medicale, femeia a murit la scurt timp dupa ce a fost preluata de catre medici, la fel si una dintre fete, in timp ce cealalta minora a fost supusa unei interventii chirurgicale, murind la scurt timp pe masa de operatie.

Dupa comiterea triplului asasinat, barbatul a fugit in curtea unei unitati militare din apropierea locuintei sale, dar a fost capturat de catre jandarmi exact cand incerca sa se sinucida.

Barbatul a fost dus la spitalul din Ramnicu Sarat, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, joi seara fiind insa preluat de un elicopter SMURD si dus la un spital din Bucuresti, in stare grava.

Vecinii familiei sustin ca barbatul revenise de curand la Ramnicu Sarat in incercarea de a scapa de politistii din strainatate, unde era cautat pentru viol. Tot vecinii sustin ca barbatul ar fi amenintat in cateva randuri ca isi va omori familia daca va trebui sa se intoarca la inchisoare.

Citeste si:
Autorul atentatului terorist din Braila a primit o pedeapsa record
Autorul atentatului terorist...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.