Social 9 Mai 2014 11:15
Sase persoane suspectate de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si de droguri, au fost arestate, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere din judetele Olt si Dolj sa se prostitueze in Spania.

Gruparea din care faceau parte cei sase a fost anihilata de politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Olt si procurorii DIICOT, informeaza MEDIAFAX.

Suspectii le-ar fi promis victimelor locuri de munca in strainatate si le-ar fi transportat in Spania, localitatea Benidorm, unde, prin violente si amenintari, le-ar fi luat documentele de identitate si le-ar fi exploatat sexual, plasandu-le ca prostituate.

Membrii gruparii ar fi obtinut astfel aproximativ 170.000 de euro, potrivit IGPR.

In acest dosar, anchetatorii au facut, la sfarsitul lunii aprilie, perchezitii in Caracal si Craiova, iar Curtea de Apel Craiova a admis, joi, propunerea de arestare preventiva formulata pe numele acestora.

Cercetarile au fost facute cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din IGPR si al Serviciului Roman de Informatii (SRI).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.