Un individ de 56 de ani a fost gasit mort, marti dimineata, intr-un apartament din municipiul Sibiu, iar procurorii au deschis o ancheta, avand suspiciunea ca acesta ar fi fost ucis in bataie de alti patru barbati, trei dintre suspecti fiind prinsi.

Crima a avut loc intr-un apartament dintr-un bloc de pe strada Mehedinti din municipiul Sibiu, unde un barbat de 56 de ani a fost gasit mort, avand pe corp mai multe leziuni produse prin lovire.

Potrivit prim-procurorului Parchetului Tribunalului Sibiu, Adriana Sandru, in acest caz sunt suspectati patru barbati, trei dintre ei fiind prinsi.

"A fost o cearta intre mai multi barbati pe fondul consumului de alcool. Asupra victimei s-au descoperit mai multe leziuni produse prin lovire. In cauza exista indicii ca fapta a fost comisa de patru barbati, trei dintre acestia fiind prinsi, iar unul fiind cautat in acest moment", a declarat pentru MEDIAFAX prim-procurorul Parchetului Tribunalului Sibiu, Adriana Sandru.

Potrivit acesteia, procurorii criminalisti nu au stabilit inca toate imprejurarile in care s-a produs fapta.

Conform vecinilor, apartamentul in care a avut loc crima ii apartine unui barbat de 30 de ani, care locuia acolo, dar, intrucat mama si sora sa sunt plecate in strainatate, avea si chiriasi.

Procurorii nu au stabilit, pana la ora transmiterii acestei stiri, daca barbatul ucis era unul dintre chiriasi sau un barbat venit in vizita, insa proprietarul apartamentului este unul dintre suspecti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.