O fetita in varsta de patru luni din localitatea vasluiana Rafaila a ajuns in stare grava la spital, dupa ce ar fi fost lovita de tatal sau cu pumnii.

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, fetita de patru luni ar fi cazut victima intr-un conflict intre parintii sai, care se certau, iar in timp ce se afla in bratele mamei copilul ar fi fost lovit cu pumnii in cap de catre tatal sau.

Femeia a sunat la 112 si a solicitat interventia ambulantei, sustinand ca atat ea, cat si fiica sa au fost agresate.

"Fetita are un hematom la cap in urma loviturii primite de la tatal sau, fiind diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral. Ea este in stare stabila hemodinamic si respirator si a fost transportata la Spital Judetean de Urgenta Vaslui", a declarat directorul medical al SAJ Vaslui, Ana Maria Ungureanu, citata de MEDIAFAX.

Sesizati de catre reprezentantii Serviciului de Ambulanta, politistii au declansat o ancheta in acest caz pentru a stabili in ce conditii a suferit copilul acele leziuni. Totodata, SAJ a anuntat si Directia pentru Protectia Copilului Vaslui, avand in vedere ca alti patru frati ai bebelusului au ramas acasa cu tatal lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.