Contestatia lui Cristi Borcea prin care a cerut anularea condamnarii la sase ani si patru luni de inchisoare, a fost respinsa definitiv de Curtea de Apel.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au respins ca inadmisibila contestatia in anulare formulata de fostul presedinte executiv al FC Dinamo Cristian Borcea. Prin aceeasi decizie, instanta l-a obligat pe Borcea sa plateasca 400 de lei, reprezentand cheltuieli judiciare.

Decizia instantei a fost luata in 25 aprilie si este definitiva. Borcea nu mai are alta cale de atac a hotararii de condamnare la sase ani si patru luni de inchisoare, dispusa in dosarul transferurilor de jucatori.

Si contestatiile in anulare depuse de fratii Ioan si Victor Becali au fost respinse de Curtea de Apel Bucuresti, in 11 aprilie, informeaza MEDIAFAX.

In cazul lui Mihai Stoica, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au declarat contestatia in anulare depusa de acesta ca fiind admisibila in principiu. Instanta a amanat pentru 23 mai judecarea contestatiei in anulare.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Cristian Borcea si fratii Ioan si Victor Becali sunt incarcerati la Penitenciarul Slobozia, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica si George Copos executa pedepsele la Penitenciarul Rahova, iar Gigi Netoiu este inchis la Penitenciarul Craiova, toti avand regim inchis de detentie. Jean Padureanu executa pedeapsa in regim semideschis, fiind incarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.