Afla cum va fi vremea luni si marti.

  • Luni
Vremea va fi usor instabila, iar in jumatatea nordica a tarii va fi mai calda decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales dupa-amiaza si noaptea in vestul, nord-vestul si sudul teritoriului precum si in zona de munte, unde va ploua local, in general slab. Vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in sudul Banatului si pe crestele muntilor, dar de scurta durata si in alte regiuni, in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi de la 15 grade pe litoral pana la 24 de grade in Maramures si nordul Crisanei. Minimele termice se vor incadra intre 1 si 12 grade.

In Capitala

Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales seara si noaptea. Vor fi conditii de ploaie slaba, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 9...10 grade.

  • Marti
In tara, vremea va fi in general instabila in sudul si vestul tarii precum si in zona montana, unde treptat innorarile se vor accentua si cu precadere dupa-amiaza si in cursul noptii vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil spre partial noros, iar fenomenele asociate instabilitatii atmosferice vor fi posibile doar pe arii restranse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 4 si 12 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.