Patru tineri au murit si altul a fost ranit, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident produs in comuna Chirnogeni, judetul Constanta, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de fatada unui magazin.

Potrivit politistilor de la Rutiera, accidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce soferul unui autoturism care se deplasa pe DJ 395, dinspre Negru Voda catre centrul localitatii Chirnogeni nu a adaptat viteza intr-o curba usoara la stanga si a pierdut controlul volanului, masina iesind de pe carosabil si lovind un autoturism parcat, apoi izbindu-se de fatada unui magazin, chiar langa un stand de butelii. Ulterior, autoturismul s-a rasturnat, informeaza MEDIAFAX.

La fata locului au ajuns pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, care au descarcerat victimele si au asigurat masurile in caz de incendiu, intrucat exista riscul unei explozii, dar si mai multe ambulante.

In urma accidentului, soferul autoturismului, in varsta de 30 de ani, si alti trei tineri - o fata de 18 ani si doi baieti, de 20 de ani si 25 de ani - au murit pe loc.

De asemenea, un alt tanar, de 22 de ani, a fost ranit foarte grav, fiind transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.