Doua persoane au murit si alta a fost ranita dupa ce autoturismul in care se aflau a cazut in raul Olt in noaptea de vineri spre sambata.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, in noaptea de vineri spre sambata, s-a primit un apel la numarul de urgenta 112, prin care se anunta ca o tanara a fost gasita la marginea barajului din zona statiei de epurare de pe raul Olt, aceasta sustinand ca s-a salvat dintr-un autoturism cazut in apa, informeaza MEDIAFAX.

La fata locului s-au deplasat echipaje ale ISU Olt, care au inceput verificarile.

"Pompierii ISU Olt s-au deplasat la fata locului cu o autospeciala si cu un camion cu o barca. S-au inceput cautarile si a fost reperata masina, scoasa, iar in interiorul acesteia a fost gasit cadavrul unui tanar de 20 de ani. Conform spuselor fetei de 20 de ani gasita in viata, in momentul accidentului, in masina se mai afla un alt tanar, de 18 ani. Pompierii ISU Olt l-au cautat toata noaptea, dar fara rezultate. De asemenea, scafandrii ISU Mehedinti au fost sesizati si s-au deplasat si ei la fata locului, unde au inceput cautarile", a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant ISU Olt.

Tanara de 20 de ani a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Slatina.

Politistii au declansat cercetarile in acest caz, stabilind ca tanara se afla la volanul autoturismului, aceasta fiind cercetata pentru ucidere din culpa si conducere fara permis.

"Pe un drum comunal, in comuna Slatioara, o tanara de 20 de ani, din Teslui, care nu avea permis de conducere, dar care se afla la volanul unui autoturism Dacia a lovit un parapet si apoi a cazut cu masina in raul Olt. Tanara a reusit sa se salveze din autoturism. Cand a fost scoasa masina din apa, pompierii au gasit pe scaunul din dreapta fata cadavrul unui tanar de 20 de ani, din Teslui. Tanara este cercetata pentru ucidere din culpa, conducerea unui autoturism fara a detine permis si neadaptarea vitezei la conditiile de drum", a declarat Claudia Radu, purtatorul de cuvant Politiei Judetene Olt.

Citeste si:
3 sfaturi pentru alegerea celei mai bune folii de display pentru...
3 sfaturi pentru alegerea...

Tanarul de 18 ani a fost gasit mort de scafandri dupa mai multe ore de cautari, operatiunea fiind ingreunata de vizibilitatea redusa din apa tulbure.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.