152 de persoane semnalate ca fiind disparute sau date in urmarire la nivel national, dintre care 60 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, au fost gasite de politisti in ultima saptamana.

Astfel, in perioada 18 - 24 aprilie, politistii structurilor de investigatii criminale din intreaga tara au depistat 79 de persoane semnalate ca fiind disparute, dintre care 51 de minori, precizeaza MEDIAFAX.

Minorii gasiti au fost incredintati familiilor sau internati in centre pentru minori si nu au fost victime ale vreunei infractiuni, potrivit sursei citate.

In acelasi interval, politistii au gasit 73 de persoane date in urmarire, dintre care 60 aveau mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, sapte aveau mandate de arestare preventiva, pe numele altor cinci erau emise mandate europene de arestare, iar una avea sentinta penala de internare, potrivit IGPR.

Printre cei prinsi de politisti se numara si un barbat de 37 de ani din Targu Neamt, condamnat la 10 de inchisoare pentru talharie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.