O prostituata romanca a fost condamnata de un tribunal austriac la doi ani de inchisoare pentru ca a fraudat un client indragostit de ea.

Romanca condamnata, care este doctor in fizica nucleara, sustine ca a fost in trecut logodnica unui print iordanian.

Reclamantul, un om de afaceri in varsta de 57 de ani, a explicat in fasa tribunalului din Salzburg (vest), unde traia prostituata romanca, ca prima data s-a folosit de serviciile ei in 2011. El a declarat ca a "angajat-o" pentru a petrece o saptamana de vacanta in Caraibe, potrivit agentiei de presa APA, citata de MEDIAFAX.

Sensibilizat, dupa ce a vazut certificate false care aratau ca prostituata are cancer la san si datorii dupa funeraliile ficei sale, reclamantul i-a oferit o suma mare de bani.

Acuzata nu a negat faptele prezentate in tribunal, dar l-a acuzat pe fostul sau client de comportament violent.

"El dorea, impotriva vointei mele, sa ne casatorim si sa plecam in Canada", a declarat ea, adaugand ca, la randul ei, va depune o plangere impotriva fostului client "pentrui tentativa de omor si agresiune sexuala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.