Un barbat a fost gasit impuscat in cap, in locuinta sa de pe strada Clucerului, din Sectorul 1 al Capitalei.

Din primele informatii rezulta ca barbatul s-ar fi sinucis, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, oficiali din Politia Capitalei.

Barbatul era antreprenor si avea permis de vanatoare, au declarat surse din Politie.

Potrivit surselor citate, barbatul se numeste Cristian Paul Tudora, avea 44 de ani si era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL.
Sursele citate au precizat ca barbatul avea o pusca cu luneta, pe care o detinea legal, acesta avand permis de vanatoare.

Incidentul a fost sesizat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 09.20, de catre sotia acestuia, care l-a gasit mort, cu arma langa el. Sotia lui Cristian Paul Tudora le-a spus anchetatorilor ca era in casa cand s-a intamplat incidentul si ca a sunat imediat la 112. Aceasta a precizat ca sotul ei era deprimat in ultima perioada.

O echipa de criminalisti este la fata locului pentru a ridica probe, iar politistii Serviciului Omoruri fac investigatii pentru stabilirea exacta a conditiilor in care s-a produs incidentul. Anchetatorii au ridicat din imobil pusca de vanatoare cu care s-ar fi sinucis barbatul, dar si alte probe, care vor fi duse la laboratorul criminalistic al Politiei Capitalei, unde vor fi expertizate.

Surse din randul anchetatorilor au mai spus ca Paul Cristian Tudora a avut mai multe firme, care in timp au fost inchise. Imobilul in care locuia barbatul era construit de el, iar firma acestuia a mai construit in Capitala alte doua cladiri. Acesta ar mai detine un imobil in Germania, la Munchen, si o vila la Izvorani, in judetul Ilfov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.