Mai multe beciuri, gospodarii si subsoluri din localitati ale judetului Prahova au fost inundate in ultimele 24 de ore, pompierii intervenind pentru scoaterea apei din zonele afectate.

Potrivit datelor furnizate, marti, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, in ultimele 24 de ore mai multe zone ale judetului au fost inundate, pompierii intervenind cu motopompe pentru evacuarea apei, informeaza MEDIAFAX.

Astfel, au fost inundate o locuinta din localitatea Tatarani, 11 gospodarii din Tatarani si Urlati, precum si patru subsoluri in localitatile Tatarani si Boldesti Scaieni.

Apa a intrat, de asemenea, in subsolul cladirii in care functioneaza Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" din municipiul Campina, pompierii intervenind cu motopompe.

Localitatea cea mai afectata de inundatii, in ultimele 24 de ore, este satul Tatarani, din comuna Barcanesti, situata la cativa kilometri de Ploiesti, la iesirea spre Bucuresti.

Duminica dupa-amiaza, autoritatile prahovene au inceput sa evacueze controlat apa din barajul de la Paltinu, in conditiile in care gradul de umplere a barajului ajunsese la aproape 95 la suta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.