Dumitru Dragomir isi sustine in continuare nevinovatia in ceea ce priveste vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri de fotbal.

"Nici ei nu au mintit, nici noi nu am mintit. RCS-ul a avut un intermediar, Liga a avut un singur intermediar. (...) Ei cand au vazut ca sunt vreo 20 si ceva de arestati, cu fel de fel de firme fantoma, le-am si spus ca daca eu sunt in vreuna dintre astea sau am stat cu vreunul de vorba un minut in viata mea, dati-mi cea mai mare pedeapsa din lume", a spus Dragomir, la Curtea de Apel Bucuresti, dupa judecarea dosarului in care procurorii anticoruptie au contestat decizia prin care Tribunalul Bucuresti a decis ca fostul presedinte al LPF sa fie cercetat in libertate.

"Nu stiu ce se va intampla. Ma duc acasa si astept verdictul. Nu am nicio temere. (...) Sunt nevinovat suta la suta. Procurorii pot sa spuna orice", a spus Dumitru Dragomir, citat de MEDIAFAX.

Fostul presedinte al LPF a adaugat ca vanzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal a fost facuta in urma unei licitatii publice.

"Eu am facut licitatie publica. De ce nu s-au cumparat la licitatie publica toate si s-au cumparat numai trei pachete? Acolo este intrebarea. (...) Eu ar trebui sa fiu felicitat ca am adus, in loc de 37 milioane, cat mi-au dat toate cluburile in scris, 57 de milioane", a mai spus Dragomir.

Tribunalul Bucuresti a decis, in 8 aprilie, cercetarea in libertate a lui Dumitru Dragomir si arestarea preventiva a oamenilor de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire, in dosarul privind vanzarea de catre LPF a drepturilor de televizare a meciurilor.

Decizia Tribunalului Bucuresti in cazul lui Dumitru Dragomir a fost contestata de procurori la Curtea de Apel Bucuresti, care va da o decizie definitiva.

Judecatorul de la Tribunalul Bucuresti care a decis cercetarea in libertate a lui Dumitru Dragomir a aratat in motivare ca probele anchetatorilor nu dovedesc, la acest moment, implicarea fostului presedinte al LPF in "comiterea unor activitati cu efect prejudiciabil pentru Liga Profesionista de Fotbal", cata vreme acesta nu si-a insusit bani din presupusa infractiune.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.