Social 3 Aprilie 2014 11:52
Mai multe case din Sectorul 5 al Capitalei ard intr-un incendiu izbucnit joi dimineata si exista pericolul ca focul sa se extinda la alte imobile aflate in apropiere, pompierii intervenind cu opt austospeciale, a declarat Adrian Marin, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

Potrivit lui Adrian Marin, incendiul a izbucnit in jurul orei 09.00, la o casa de pe strada Suranesti, iar ulterior flacarile au cuprins alte trei imobile aflate in apropiere, informeaza MEDIAFAX.

In urma apelului primit la numarul de urgenta 112, la locul incendiului au fost trimise cinci autospeciale de stingere cu apa si spuma, un echipaj de descarcerare si o ambulanta SMURD. Ulterior, din cauza extinderii incendiului, au fost trimise alte trei autospeciale.

O persoana care a suferit un atac de panica primeste ingrijiri medicale de la echipajul SMURD.

La ora transmiterii acestei stiri, pompierii intervin pentru stingerea incendiului, existand pericolul de propagare si la alte imobile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.