Social 2 Aprilie 2014 16:56
Guvernul a scos-o din functia de prefect pe Georgeta Gavrila, inlocuind-o cu Paul Nicolae Petrovan.

La solicitarea presei, premierul Victor Ponta a confirmat informatia si a precizat ca acesta este procuror al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ministrul de Interne, Gabriel Oprea, cerand si obtinand aprobarea de la Consiliul Suprem al Magistraturii.

"S-a dat aprobarea de catre CSM si va fi instalat ca prefect al Bucurestiului, da", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

El a adaugat ca acesta va fi reprezentantul Guvernului in Bucuresti.

"Este magistrat, a discutat cu ministrul de Interne si este dispus sa isi asume o functie dificila, cea de prefect de Bucuresti, are toata pregatirea profesionala si are si avizul CSM, mai mult ce ar trebui sa il recomande ?", a mai afirmat Ponta.

Din decembrie 2013, Paul Nicolae Petrovan este procuror militar sef serviciu la Serviciul pentru efectuarea urmaririi penale in cauze privind infractiuni asimilate sau in legatura directa cu infractiunile de coruptie - Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari.

Georgeta Gavrila nu este membru al vreunui partid politic, dar beneficiaza de sprijinul PNL.

Ea a fost numita prefect in Bucuresti in mai 2012, imediat dupa instalarea Guvernului USL, dupa ce anterior, din 2005, lucrase ca secretar general al Ministerului Apararii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.