Social 31 Martie 2014 13:37
Stelian Tanase, Romina Gabriela Surugiu si Radu Carp se numara printre persoanele propuse pentru a face parte din Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, au declarat surse parlamentare.

PNL i-a propus pe Stelian Tanase si Dan Andrei Muraru ca membri titulari in CA al TVR, iar pe Mircea Fechet si Cristian Vasile Petcu ca membri supleanti, transmite MEDIAFAX.

Administratia Prezidentiala a propus-o ca membru titular in CA al TVR pe Romina Gabriela Surugiu si nu a propus niciun membru supleant.
Guvernul i-a propus pe Corneliu Calota (membru titular) si Adrian Stefan Badescu (membru supleant). PDL i-a propus pe Radu Carp (membru titular) si pe Adriana Mesesian (membru supleant). Minoritatile parlamentare i-au propus pe Raico Cornea (titular) si Andrea Julika Ghita (supleant). UDMR i-a propus pe Debreczeni Hajnal (titular) si Rostás-Péter István (supleant).

Totodata, din CA al TVR vor face parte trei membri titulari nominalizati de PSD, dintre care un membru titular ar urma insa sa fie propus fie de PC, fie de PPDD, au mai spus sursele citate. Pana in momentul difuzarii acestei stiri, nici PSD, nici PC si nici PPDD nu au inaintat propunerile lor pentru functiile de membri titulari in CA al televiziunii publice.

Pe de alta parte, din CA al TVR trebuie sa faca parte si doi reprezentanti ai salariatilor televiziunii publice. In urma alegerilor organizate in TVR in luna ianuarie, au fost alesi Cornel Mihalache si Mihai Radulescu, insa acestia si-au pierdut locurile din cauza ca nu au depus cazierul judiciar pana la momentul validarii rezultatelor finale. Astfel, au fost validati Liviu Fetter si Sorin Burtea ca reprezentanti ai salariatilor in CA al TVR, insa Cornel Mihalache si Mihai Radulescu au contestat in instanta decizia prin care au fost descalificati.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.