Social 31 Martie 2014 10:46
O campanie pentru ajutorarea cainilor fara stapan din Romania s-a lansat in Insula Man din Marea Irlandei.

Pentru a contribui la ingrijirea cainilor vagabonzi si a-i salva de la eutanasiere oamenii au donat jucarii, mancare si alte obiecte pentru ingrijirea patrupedelor.

Jurnalistii de la o publicatie locala iomtoday.co.im noteaza ca numai in Bucuresti exista in jur de 65 de mii de caini fara stapan. "Dupa ce un copil a fost ucis de o haita de caini vagabonzi a inceput o campaie de eliminare a tututro cainilor fara stapan", mai scriu jurnalistii.

Stiu ca nu putem sa mergem acolo si sa ii salvam pe toti, dar putem face ceva pentru a ajuta, astfel incat colectam mancare, jucarii pentru caini, medicamente, lese, perii de par, culcusuri sau haine pentru caini, orice obiecte de care oamenii se pot lipsi si pe care le putem trimite acolo pentru a ajuta”, a declarat Pam Goldie, activista care a inceput campania de donare a ajutoarelor pentru cainii din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.