Social 28 Martie 2014 13:55
Mai mult de 20 de copii de la gradinita din localitatea vasluiana Dumesti au fost evacuati, vineri, in urma unui incendiu care a cuprins o parte din cladire, fara a exista victime.

Conform reprezentantilor Primariei Dumesti, incendiul a izbuncit intr-una din salile de clasa, iar ulterior s-a extins la acoperis.

Pana la sosirea pompierilor, localnicii au intervenit cu galeti cu apa pentru a tine incendiul sub control, iar toti cei peste 20 de copii care se aflau in gradinita au fost evacuati

"Localnicii s-au mobilizat imediat, reusind astfel sa tina sub control focul. La o prima evaluare, a fost afectata 20 la suta din cladire, gradinita fiind formata din cinci incaperi", a declarat primarul comunei Dumesti, Constantin Vieru, citat de MEDIAFAX.

Pentru stingerea incendiului a intervenit si un echipaj de pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.