Social 24 Martie 2014 12:30
Un individ de 59 de ani din Caras Severin a sfarsit violent dupa ce a fost decapitat in timp ce mergea pe bicicleta.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Caras-Severin, Ancuta Carbunaru, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca accidentul a avut loc intre localitatile Berzovia si Berzeasca din judetul Caras-Severin, pe drumul ce leaga Timisoara de Resita.

"Din primele cercetari a rezultat ca soferul unui autoturism inmatriculat in Franta, un tanar de 24 de ani, a vrut sa depaseasca un biciclist in varsta de 59 de ani, insa in acel moment, din sens opus venea alta masina, regulamentar. Soferul de 24 de ani a tras de volan spre dreapta pentru a evita un accident cu masina care venea din sens opus, acrosand biciclistul. In urma accidentului, biciclistul a fost decapitat", a declarat Ancuta Carbunaru, citata de MEDIAFAX.

Potrivit politistilor, in urma accidentului, capul barbatului a fost tarat aproximativ zece metri.

Soferul autoturismului a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sange, el nefiind testat cu aparatul etilotest din cauza unor probleme tehnice.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cauzele producerii accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.