Social 24 Martie 2014 15:45
Apa Nova Bucuresti impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti, au invitat bucurestenii, vineri 21 martie in Piata Universitatii – Esplanada Statui, la o dupa amiaza plina de energie si sanatate sub sloganul ”Ti-e sete de energie?”

Evenimentul a fost prilejuit de celebrarea Zilei Mondiale a Apei, care se serbeaza in fiecare an in data de 22 martie.

Incepand cu ora 15.30 si pana la ora 19.00, bucurestenii au dansat Latino Aero Dance alaturi de instructorii Fabian Sanchez si Charlie Sanchez, au facut Spinning impreuna cu instructorul Sorin Cotrofei, dans modern cu instructorul Dragos Muncaci, Salsa si Zumba cu instructorul Cristian Pietricica si Aerobic cu instructoarea Gabi Vilcu.

Organizatorii au montat de biciclete de fitness in fata cladirii BCR din Piata Universitatii si au invitat participantii sa pedaleze in aceleasi timp pentru realizarea unei proiectii speciale bazate pe efecte si proiectie video arhitecturala pe cladirea BCR.

Evenimentul a fost sustinut de marele canoist roman Ivan Patzaichin si a fost prezentat de catre George Vintila.

Bicicletele au fost scoase la tombola la sfarsitul zilei si castigate de participantii la eveniment.
Eveniment sustinut de Radio ProFM.

Partenerii: Asociatia Mila 23, BCR, UNArte, ARA, Universitatea Ecologica Bucuresti, UTCB, Liceul Tonitza, Prima Evadare – NoMad, P-track.
Parteneri media: Ring, RFI, Radio Romania Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.