Social 23 Martie 2014 14:27
Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea zonelor, incepand de luni dupa-amiaza, mai intai in jumatatea vestica, unde vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, apoi, pana marti seara, in centrul, sudul si estul tarii, potrivit unei informari a ANM.
Informarea emisa duminica de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila de luni, ora 14.00, pana marti, la ora 22.00.

"In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea zonelor, incepand din vest. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si posibil grindina. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 - 25 l/mp", se arata in textul informarii meteorologice, transmite MEDIAFAX.

ANM a precizat ca aceste fenomene vor fi mai frecvente in a doua parte a zilei de luni, in regiunile din jumatatea vestica, apoi se vor manifesta local si temporar in centrul, sudul si estul teritoriului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.