Social 16 Martie 2014 19:16
Afla cum va fi vremea la inceputul saptamanii.

  • Luni
Vremea se va incalzi usor si se va ameliora treptat ca aspect. In nordul si centrul tarii, cerul va avea unele innorari si, mai ales in prima parte a intervalului, pe arii restranse va ploua slab. In zona montana precipitatiile vor fi mixte. In celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat.

Vantul va continua sa prezinte intensificari la munte, cu rafale ce vor depasi 80 km/h pe crestele inalte, iar in cursul zilei, local si temporar si in celelalte regiuni, cu viteze de peste 50...60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in nordul extrem al Moldovei, in depresiuni si in delta si 20 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 0 si 8 grade.

In Bucuresti

Vremea se va incalzi usor. Cerul va deveni variabil, mai mult senin noaptea. Vantul, in general moderat ziua, va slabi treptat in intensitate in cursul noptii. Temperatura maxima, in crestere fata de ziua precedenta, va fi de 18...19 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 5 grade.

  • Marti
Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul tarii si la munte, unde izolat va ploua slab. Vantul va avea intensificari in zona montana, iar pe parcursul zilei, trecator si in regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiuni si 21 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre -2 si 7 grade.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.