Social 16 Martie 2014 11:54
Un copil in varsta de noua ani din localitatea vasluiana Chersacosu a ajuns in stare grava la spital, sambata dupa-amiaza, avand multiple plagi, dupa ce a fost muscat de fata de mai multi caini ciobanesti de la o stana din apropierea satului.

Potrivit reprezentantilor Spitalului Municipal Husi, baietelul a fost atacat de mai multi caini ciobanesti in momentul in care a trecut pe langa o stana din apropierea localitatii Chersacosu, fiind muscat de mai multe ori de fata.

Copilul a fost preluat de o ambulanta SMURD si transportat la Spitalul Municipal Husi, de unde va fi transferat la o unitate medicala din Iasi.

"Are multiple plagi in zona parietala si frontala, iar ranile au potential septic, astfel incat trebuie prudenta in acest caz. In consecinta, s-a luat decizia transferului copilului la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi, unde exista specialisti pe chirurgie pediatrica", a declarat managerul Spitalului Municipal Husi, Lucia Rotaru, citat de MEDIFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.