Social 16 Martie 2014 10:58
Acoperisul unui bloc din Timisoara a fost smuls de vantul puternic, in noaptea de sambata spre duminica, si a cazut peste o casa, iar o femeie si doi copii aflati in locuinta peste care s-a prabusit acoperisul au fost raniti, fiind transportati la spital.

Pompierii din Timisoara au fost solicitati sa intervina, in noaptea de sambata spre duminica, in mai multe zone din oras, din cauza unei furtuni puternice.

Prima interventie a fost la un bloc din zona Calea Girocului, situata in sudul orasului. Din cauza vantului, acoperisul de tabla a fost smuls de pe imobil si a cazut pe o casa aflata in apropiere. O femeie de 28 de ani si doi copii, unul de doua luni si altul de doi ani, care se aflau in casa, au fost raniti usor si transportati la Spitalul Judetean din Timisoara, unde au ramas internati peste noapte.

Tot in noaptea de sambata spre duminica si tot din cauza furtunii au cazut mai multe crengi de copaci pe strazile din Timisoara, dar si tencuiala si tigle de pe cladirile vechi din centrul orasului..

De asemenea, mai multe localitati din judetul Timis, printre care si municipiul Lugoj, au ramas fara energie electrica timp de mai multe ore, insa problema a fost remediata pana duminica dimineata.

Judetul Timis s-a aflat, sambata seara, sub cod galben de vant puternic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.