Social 15 Martie 2014 12:10
O femeie de 67 de ani este in coma la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti, unde a fost transportata de urgenta dupa ce a cazut pe sine la statia de metrou "Constantin Brancoveanu".

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti a fost sesizat, sambata dimineata, cu privire la faptul ca o femeie a cazut pe sine la statia de metrou "Constantin Brancoveanu".

"La fata locului s-au deplasat echipaje de interventie si de prim ajutor. Femeia, in varsta de 67 de ani, a fost scoasa in viata de pe sine si transportata de urgenta la Spitalul Bagdasar-Arseni. Nu a fost nevoie de descarcerare", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

Reprezentantii spitalului ca batrana a suferit, potrivit primelor constatari, un traumatism cranio-cerebral si este supusa unor investigatii, inclusiv o tomografie computerizata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.