Social 15 Martie 2014 11:42
Treisprezece orase din Romania s-au inscris in competitia pentru titlul Capitala Earth Hour 2014, Ora Pamantului urmand sa fie marcata in acest an in 29 martie.

Orasele inscrise in competitie sunt urmatoarele: Adjud, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Bucuresti, Craiova, Panciu, Ramnicu Valcea, Salonta, Satu Mare, Sighisoara si Tulcea, informeaza MEDIAFAX.

Municipalitatile vor organiza, luna aceasta, in cadrul concursului, diverse evenimente si actiuni care sa aduca in atentia comunitatii locale problemele de mediu, dar si posibile solutii.

Astfel, echipele locale vor alcatui si implementa un plan de actiuni inspirate din tematica de mediu care pot varia de la actiuni de educatie ecologica, (mini) proiecte de cercetare pe specii sau habitate locale in scoli/licee, iesiri in natura, observatii astronomice, la expozitii pe teme de mediu, conferinte sau actiuni de constientizare si responsabilizare si pana la evenimente gastronomice cu produse traditionale/producatori traditionali, cu evidentierea rolului esential, dar putin stiut pe care acestia il au in conservarea naturii in zonele de productie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.