Social 14 Martie 2014 15:22
Mai multe tone de carne expirata au descoperit, vineri, intr-o unitate de procesare de catre Inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Mehedinti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Directiei Sanitar-Veterinare Mehedinti, Adriana Ganea, produsele din carne de porc si peste au fost gasite in camera de neutralizare a unei unitati de procesare a carnii.

Inspectorii DSV Mehedinti au ridicat intreaga cantitate de carne, urmand ca aceasta sa fie distrusa, informeaza MEDIAFAX.

Carnea era expirata din luna februarie, iar conducerea unitatii cu sediul in zona limitrofa a municipiului Drobeta Turnu Severin a fost amendata cu 2.000 lei pentru depozitare necorespunzatoare.

Joi, inspectorii de la Protectia Consumatorului au gasit in alte unitati din Mehedinti 1.010 kilograme de cap si piept de porc expirate din iulie 2013 si 880 de kilograme de carne de pui din import care avea nereguli de etichetare. Cantitatea de carne depistata cu probleme a fost retrasa de la comercializare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.