Social 10 Martie 2014 15:43
Un patron de firma de paza din Capitala a fost trimis in instanta dupa ce de sambata spre duminica, a lovit o femeie intr-un restaurant, dupa care a intrat intr-o masina de politie.


Daniel Stancu, cunoscut in lumea interlopa sub numele de Mudava si patron al firmei de paza Mudava Security, a fost arestat duminica de magistratii Judecatoriei Sectorului 6 pentru ultraj, lovire si alte violente si tulburarea linistii publice, informeaza MEDIAFAX.

In noaptea de sambata spre duminica, politistii bucuresteni au fost chemati la restaurantul Hanul Drumetului din Sectorul 6, pe motiv ca are loc un scandal.

Anchetatorii au stabilit ca Mudava venise la restaurant insotit de doua femei, iar la un moment dat, spre dimineata, acesta a inceput sa o loveasca pe una dintre ele, chiar in interiorul localului. Barbatul a continuat sa o bata pe tanara si in fata restaurantului dupa care, la rugamintea agentilor de paza, le-a urcat cu forta pe cele doua femei in masina sa.

Cand tocmai se pregatea sa plece, la fata locului a ajuns un echipaj al Sectiei 22, moment in care Mudava a accelerat si a lovit masina politistilor. Acesta a coborat apoi inarmat cu un pistol si a amenintat echipajul format din patru politisti.

In cele din urma, agresorul a fost imobilizat si condus pentru audieri la sediul Sectiei 22.

In masina acestuia s-au mai gasit, pe langa pistolul cu bile de cauciuc, si un cutit de vanatoare, un topor si doua ciocane de cauciuc.

Femeia lovita a fost internata la Spitalul Universitar.

Daniel Stancu este cunoscut ca membru al lumii interlope bucurestene, numele sau fiind asociat, potrivit anchetatorilor, cu acte de violenta, santaj si taxe de protectie. Acesta este a devenit cunoscut publicului dupa ce a participat la mai multe show-uri televizate destinate culturistilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.