Social 5 Martie 2014 12:43
Un autobuz a lovit un tir pe DN2, in judetul Bacau. Noua persoane au fost ranite in urma accidentului.

Conform reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, accidentul a avut loc in localitatea Nicolae Balcescu, unde un tir al carui sofer circula cu viteza a lovit un autobuz care circula regulamentar in fata sa.

In urma impactului, au fost ranite noua persoane aflate in autobuzul care facea o cursa regulata de transport calatori, la locul accidentului fiind trimise mai multe ambulante pentru a prelua victimele.

"Cele noua persoane ranite au fost preluate de ambulante si transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau pentru acordarea de ingrijiri medicale. Atat soferul autotrenului care a provocat accidentul, un barbat de 37 de ani din Suceava, cat si soferul autobuzului, un tanar de 34 de ani din Bacau, au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative in ambele cazuri", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru.

Politistii bacauani au intocmit dosar penal pe numele soferului autotrenului, pentru vatamare corporala din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.