Social 4 Martie 2014 13:19
In jur de 900 de jandarmi au fost mobilizati pentru siguranța spectatorilor care vor fi prezenți la meciul amical de fotbal dintre echipele reprezentative ale Romaniei si Argentinei, care se va disputa miercuri pe stadionul 'Arena Naționala' din Capitala, incepand cu ora 21,00.

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18,30, doar pe baza de bilete si invitații, iar pentru a evita aglomerația in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei le recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii porților de acces.

Jandarmeria Capitalei le solicita suporterilor sa manifeste ințelegere fața de masurile care vor fi asigurate cu acest prilej si sa raspunda cu solicitudine indicațiilor forțelor de ordine, pentru ca aceasta competiție sa se desfasoare in condiții optime de siguranța.

De asemenea, Jandarmeria le recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violența verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.