Social 3 Martie 2014 19:14
Copilul din Caras Severin, in varsta de doi ani, care a disparut in curtea parintilor sai sambata fost gasit mort.

Cadavrul se afla intr-un put al unei foste exploatari miniere la aproximativ un kilometru si jumatate de casa. Politistii fac cercetari la fata locului.

Emanuel Beniamin Bobic, a disparut, sambata in jurul orei 16.00, din fata casei sale din comuna Ocna de Fier, judetul Caras- Severin, unde se juca impreuna cu fratele sau. Tatal copilului a observat ca acesta disparuse si a sesizat imediat Politia din orasul Bocsa, fiind incepute cautarile.

In noaptea de sambata spre duminica, cei care l-au cautat pe copil au vazut un lup in padure, iar localnicii spun ca, recent, un lup a venit aproape de case si a luat o capra, astfel ca una din variantele luate in calcul de politisti este atacul unui animal salbatic.

Anchetatorii nu exclud insa nici varianta rapirii.

Copilul are parul blond si este tuns scurt, are ochi albastri, 85-95 centimetri inaltime si 15-20 de kilograme. Cand a disparut, baietelul era imbracat cu o bluza alba, caciula alba cu snur, pantaloni negri simpli si ghete portocalii, politistii facand apel ca oricine l-a vazut si poate da informatii sa sune la 112 sau sa informeze cea mai apropiata unitate de Politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.