Un individ din Vaslui a murit electrocutat in timp ce incerca sa fure componente electrice dintr-o statie de transformare sub tensiune aflata in incinta unei societati comerciale in care a intrat prin efractie.
Trupul victimei a fost gasit luni dimineata de catre electricianul de serviciu al societatii, acesta sunand la 112 pentru a solicita o ambulanta. Echipajul medical ajuns la fata locului nu a mai putut face nimic pentru barbat, constatand decesul acestuia.

"Din primele verificari la fata locului s-a stabilit ca barbatul de 48 de ani a intrat prin efractie in incinta societatii comerciale unde, in timp ce incerca sa sustraga aliaje neferoase, s-a electrocutat, avand in vedere ca statia de transformare era functionala. In acest caz, politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au intocmit dosar penal in care fac cercetari pentru a stabili cu exactitate in ce conditii a avut loc decesul barbatului”, a declarat, luni, responsabilul mass-media din cadrul Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica, citata de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.