Gigi Becali, care executa o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare la Penitenciarul Poarta Alba, ramane in continuare incarcerat, dupa ce Tribunalul Constanta i-a respins, joi, cererea de intrerupere a pedepsei pe motiv ca ar avea nevoie de o interventie chirurgicala la coloana.

Tribunalul Constanta a respins ca nefondata cererea lui Becali de intrerupere a pedepsei pe motive medicale.

Decizia a fost pronuntata joi in sedinta publica si poate fi contestata in trei zile de la comunicare la Curtea de Apel Constanta.

Magistratii Tribunalului Constanta au luat act, miercuri, de raportul medico-legal intocmit de catre Serviciul de Medicina Legala Constanta, Gigi Becali fiind adus de la Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat, la Tribunalul Constanta, unde a avut loc un nou termen in procesul in care a cerut intreruperea pedepsei din motive medicale, anunta MEDIAFAX.

Becali le-a spus magistratilor ca la dosar sunt depuse cinci opinii ale unor medici neurochirurgi, toti concluzionand ca in cazul sau o interventie chirurgicala la coloana este iminenta.

"Cand cinci opinii ale medicilor neurochirurgi, intre care si medicul Ciurea, care este cel mai mare din Romania, arata ca daca nu se face operatia este pericol de paralizie, nimeni nu ma poate obliga sa fac aceasta interventie la un doctor pe care il vor institutiile statului", a spus Becali in fata instantei.

De asemenea, avocata lui Gigi Becali, Maria Vasii, a cerut instantei intreruperea executarii pedepsei, deoarece, conform expertizei medico-legale, omul de afaceri sufera de o afectiune grava si are nevoie de interventie chirurgicala, aceasta neputand fi facuta in sistemul penitenciar.

Ea a precizat ca nu exista opinii contradictorii in expertiza medico-legala si ca cei doi medici specialisti care au intocmit raportul au avut aceeasi opinie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.