Sorin Ianceu, unul dintre medicii raniti in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a venit, miercuri dimineata, la un nou control la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Cluj-Napoca, acuzand dureri de spate si de coaste si spunand ca abia asteapta sa se intoarca sa opereze.

Intrebat de jurnalistii care l-au asteptat la intrarea in Spitalul Judetean de Urgenta Cluj cum se simte, Sorin Ianceu a spus ca este "in recuperare".

"Sunt in recuperare, incet dar sigur. Mai am dureri la spate, coastele inca dor, piciorul asteptam sa vedem cum va fi dupa plastia cu piele. Am venit la consult si sa vedem saptamana viitoare o programare la interventia care va avea loc la picior, va fi luata piele dintr-o parte si s-o puna deasupra plagii, este o zona granulara, care nu este acoperita cu piele. Maine, in 20 februarie, voi avea ziua de nastere de o luna, pentru un bebelus merg bine, sunt mandru ca si vorbesc", a spus Ianceu, citat de MEDIAFAX.

Medicul a mai spus ca il va vizita si pe copilotul Razvan Petrescu, care a ramas internat la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, si a spus ca tine legatura zilnic cu ceilalti medici raniti in accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.