Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, a fosti implicat intr-un de circulatie produs in municipiul Buzau, fara a fi ranit.

UPDATE: Conform sursei citate, cei doi soferi au fost testati de politisti cu aparatul Drager, stabilindu-se ca nu consumasera alcool.

Tariceanu si celalalt sofer nu s-au inteles pe cale amiabila, astfel ca au mers la sediul Politiei municipiului Buzau, pentru intocmirea actelor constatatoare.

"Documentele de constatare a contraventiei si de solutionare a evenimentului rutier au fost intocmite la sediul Politiei municipiul Buzau", au declarat reprezentantii Politiei Buzau.

Aceleasi surse sustin ca, dupa ce au fost audiati cu privire la modul in care s-a produs accidentul, soferul de 50 de ani din Buzau a fost sanctionat cu trei puncte penalizare si avertisment.

Din primele cercetari se pare ca vina pentru incident o poarta alt sofer.

Potrivit comisarului sef Florina Crucianu de la Politia Judeteana Buzau, accidentul s-a produs pe Aleea Industriilor din municipiul Buzau, unde autoturismul condus de fostul premier a fost lovit din spate de o alta masina al carei sofer nu a pastrat distanta corespunzatoare, anunta MEDIAFAX.

"Este vorba despre o tamponare intre doua autoturisme, fara a fi inregistrate victime. Un barbat in varsta de 50 de ani, din Buzau, care conducea pe Aleea Industriilor catre Soseaua Spatarului nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de alt autoturism din fata sa, lovindu-l", a spus Florina Crucianu, care a precizat ca soferul din Buzau vinovat de producerea accidentului a fost santionat cu trei puncte amenda.

Conform sursei citate, cei doi soferi au fost testati de politisti cu aparatul Drager, stabilindu-se ca nu consumasera alcool.

Calin Popescu Tariceanu se afla la volanul unui autoturism Ford, care a fost avariat in urma tampo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.