Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu, s-au aflat printre participantii la petrecerea de botez a fiicei liderului PMP Eugen Tomac, la eveniment fiind prezenta, alaturi de sotul sau, si Elena Basescu.

De asemenea, europarlamentarul Elena Basescu a scris pe contul sau de Facebook, sambata, ca a participat la crestinarea Liei Elena, fetita lui Eugen Tomac.

"Astazi am participat cu drag la crestinarea Liei Elena, fetita bunului nostru prieten Eugen Tomac. A fost o bucurie sa o vedem si ii uram sa aiba o viata frumoasa si plina de bucurii, alaturi de parintii ei si toti cei care o iubesc nespus si sa fie ferita de tot ce-i rau. Ma bucur, totodata, ca Sofia are de acum o noua prietena. Abia astept sa le vad jucandu-se si crescand impreuna!", a notat Elena Basescu pe Facebook.

Ea a postat de asemenea o fotografie de la eveniment, care o infatiseaza alaturi de Eugen Tomac si de fiica acestuia.

Sotia liderului Partidului Miscarea Populara Eugen Tomac a nascut, la 4 noiembrie 2013, o fetita, aceasta fiind al doilea copil al familiei Tomac.

"S-a nascut in Bucuresti, la Maternitatea Polizu. Mai am un baiat in varsta de trei ani", a precizat atunci pentru MEDIAFAX Eugen Tomac. El a spus ca fetita s-a nascut cu o greutate de 3,300 de kilograme, iar numele ei este Lia Elena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.