Afla cum va fi vremea la inceputul saptamanii.

  • Luni
Vremea va fi calda pentru aceasta perioada in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ploi slabe, in prima parte a zilei in nordul si centrul tarii, iar spre sfarsitul noptii izolat si in vest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Dimineata, izolat in estul Transilvaniei si in Moldova vor fi conditii de polei. La munte, la altitudini de peste 1500 m trecator vor mai fi si lapovite sau ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua in sud, centru si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 grade in estul Transilvaniei si 12 grade in Banat, iar cele minime intre -12 grade in estul Transilvaniei si in jur de 8 grade in Dealurile de Vest. Noaptea se va semnala ceata, local in sudul si sud-estul teritoriului, scrie mediafax.

In Bucuresti

Valorile termice vor fi mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar spre sfarsitul intervalului mai ales in zona preoraseneasca se va forma ceata. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare ziua, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jur de 8 grade, iar cea minima va fi de -4...-3 grade, usor mai scazuta la periferie.

  • Marti
Vremea va fi calda pentru a doua decada a lunii februarie, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice, la deal si la munte. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare noaptea in vestul si nord-vestul tarii, unde local va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari la munte si in regiunile vestice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 6 si 16 grade, iar cele minime se vor incadra intre -8 grade in depresiuni si 8...9 grade in Dealurile de Vest. In sudul si in estul tarii si izolat in rest, mai ales noaptea, se va semnala ceata, trecator asociata cu burnita.

Citeste si:
A trecut o săptămână de la moartea lui Nosfe. Shift și Ruby, mesaje...
A trecut o săptămână de la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.