In perioada 9 februarie - 28 martie federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism lanseaza programul "O saptamana la munte". Tarifele vor fi cuprinse intre 161 lei si 368 de lei de persoana pentru un sejur de cinci zile.

In cadrul acestui program hotelurile de la munte tarifele vor fi neschimbate fata de anii trecuti si sunt cu pana la 50% mai mici fata de tariful de receptie din aceasta perioada, se arata intr-un comunicat transmis de FPTR, citat de MEDIAFAX.RO.

Tarifele pentru un loc pe un sejur de cinci nopti, fara servicii de masa, sunt urmatoarele: la hotel, vila, cabana de doua stele -161 lei persoana/sejur (fara mic dejun); la hotel, vila, cabana trei stele - 259 lei persoana/sejur (fara mic dejun); la hotel, vila patru stele - 368 lei persoana/sejur (fara mic dejun).

Durata unui sejur este de 5 nopti, incepand duminica si terminand vinerea, in perioada 09 februarie – 28 martie 2014. Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi si cu alte date de intrare in intervalul stabilit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.