In urma unui accident care a avut loc duminica pe DN1, o persoana a murit si doua au fost ranite dupa ce doua autotrenuri s-au ciocnit, apoi s-au rasturnat pe sosea, la ora transmiterii acestei stiri traficul in zona fiind blocat.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Bihor, subcomisar Alina Dinu, accidentul a avut loc in localitatea bihoreana Tinaud, o persoana pierzandu-si viata, iar doua fiind ranite.

"Soferul unuia dintre autotrenuri, inmatriculat in judetul Botosani, si-a pierdut viata, iar celalalt sofer a fost ranit", a spus Dinu, citat de MEDIAFAX.RO adaugand ca intr-unul dintre autovehicule, condus de barbatul ranit, se afla un pasager care a suferit mai multe leziuni.

In urma impactului, unul dintre autotrenuri a lovit un autoturism parcat pe marginea drumului, zdrobindu-l complet, apoi s-a oprit in gardul unei case.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.