Oamenii legii s-au apucat vineri de 34 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Galati si Arges, la locuintele mai multor oameni suspecti in cazuri de contrabanda cu tigari.

Acestea sunt intregistrate intr-un dosar penal inregistrat la Parchetul Tribunalului Calarasi, in care mai multe persoane sunt suspectate ca, in a doua jumatate a anului 2013, ar fi transportat, depozitat si comercializat peste doa milioane de tigarete de contrabanda, provenite din Republica Moldova si Ucraina, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane, citat de MEDIAFAX.

Conform celor care se ocupa de ancheta, prejudiciul produs prin contrabanda cu tigari si evaziune fiscala a fost estimat la un milion de lei.

Politistii fac 34 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Galati si Arges. De asemenea, in cadrul actiunii sunt puse in executare 23 de autorizatii de perchezitie emise pentru autovehiculele care ar fi fost folosite in activitatea infractionala.

La actiune participa peste 250 de politisti de la Directia de Investigare a Fraudelor, Directia de Investigatii Criminale, IPJ Calarasi si Arges, SIIAS, precum si cei de la serviciile pentru actiuni speciale din Politia Capitalei, IPJ Calarasi, Braila, Buzau si Vrancea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.